Katie Price Türkiye'de 10 bin sterlinlik bir estetik operasyonu sonrası Heathrow Havalimanı'nda tutuklandı

Katie Price'ın Heathrow'da polis tarafından karşılanıp oğlu Harvey'in gözü önünde ve 10.000 £'luk yüz germe ameliyatından sonra başı bandajlı bir şekilde tutuklandığı an bugün mahkemeye çıkıyor

Havaalanı yardım ekibi üyeleri, annesinin tutuklanmasını izleyen Harvey'i tekerlekli sandalye ile terminalin koridorunda iterken görüldü. Başında bandajlar ve siyah bant bulunan Price, daha sonra bir polis minibüsünün kenarında otururken, rujunu sürerken ve elektronik sigarasından birkaç nefes çekerken görüldü. Sussex'te yaşayan beş çocuk annesi kadın, 760 bin sterlinlik iflas mahkemesi davası kapsamında 30 Temmuz'da hakim karşısına çıkmayı reddetti ve bunun yerine altıncı yüz germe ameliyatı için Türkiye'ye tatile geldi ve geceliği 133 sterlin olan beş yıldızlı bir otelde kaldı.

ESTETİK OPERASYONU SONRASI TUTUKLANDI

Katie Price, Türkiye'de 10 bin sterlinlik bir estetik operasyonu geçirdikten sonra mahkemeye çıkmadığı için dün gece Heathrow Havalimanı'nda tutuklandı . 46 yaşındaki eski gözde model, bugün Kraliyet Adalet Divanı'nda yapılacak duruşma için Batı Londra'daki bir polis karakolunda gözaltına alındı. Fotoğraflarda, akşam saat 7.45 civarında oğlu Harvey (22) ve erkek arkadaşı JJ Slater (31) ile birlikte uçaktan indikten sonra polis tarafından götürüldüğü ve çantalarını almak üzere Slater'a bırakıldığı görülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber