Kayseri’de akraba cinayeti! Eniştesini vahşice öldürdü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan bir olayda, bir kişi eniştesini silahla vurduktan sonra aracıyla üzerinden geçerek öldürdü. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ise gün yüzüne çıktı. Görüntülerde, zanlının önce eniştesi tarafından darp edildiği, ardından da silahını çıkararak ateş açtığı görülüyor.

Olay, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi Gaffar Okkan Bulvarı'nda, 3 Mart'ta meydana geldi. Aralarında daha önce husumet olduğu öne sürülen Yener K. ile eniştesi Sertan Temel (45) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yener K., yanında taşıdığı tabancayla eniştesine ateş etti. Zanlı, daha sonra Serkan Temel'in üzerinden aracıyla geçerek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri Temel'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olaydan sonra kaçan Yener K., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Temel'in cenazesi, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

CİNAYET KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, cinayet anını kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Sertan Temel'in, marketten çıkan kayınbiraderi Yener K.'nın yolunu kestiği ve onu darp etmeye başladığı anlaşılıyor. Yener K.'nın ise bu sırada belindeki silahı çıkarıp ateş açtığı, şarjörü değiştirdikten sonra ateşe devam ettiği anlar kameraya yansıdı. Zanlının daha sonra aracına binerek Sertan Temel'in üzerinden geçip kaçtığı anlar da saniye saniye kaydedildi. Ayrıca, çevredeki insanların paniğe kapıldığı anlar da görüntülere yansıdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber