Marcelo, Persik Kediri'nin performansını değerlendirdi

Persik Kediri, Çarşamba öğleden sonra saat 15.30 WIB'de Brawijaya Stadyumu, Kediri, Doğu Java'da kendi sahasında oynanacak K League 1 maçında Persita Tangerang'ı yenmek için bir strateji hazırlıyor.

Persik Kediri antrenörü Marcelo Rospide, Çarşamba günü Kediri'de şunları söyledi: "Bu maçın önemini biliyoruz ve tüm oyuncular da bu maçın önemli olduğunu biliyor. Daha iyi olmamız iyi olur, böylece sıralamada üst sıralara çıkabiliriz." .

TAM PUAN KONUSUNDA İYİMSER

Marcelo, önceki maçta verilen aradan sonra takımının sadece kısa bir dinlenme süresine sahip olduğunu ancak oyuncuların yarışırken fiziksel olarak formda kalmasını sağlayacak yollar hazırladığını itiraf etti. Geçtiğimiz hafta sonu Yogyakarta Sultan Agung Stadyumu'nda Barito Putera'ya karşı oynanan 2-2'lik seriden cesaret aldıktan sonra, bu maçtan tam puan alma konusunda iyimser.

Marcelo, Persik'in performansının oldukça iyi bir gelişme gösterdiğini değerlendirdi:

"Karakteristik bir hücum tarzımız var ama rakibimizin de kalitesi iyi. Kendinizden emin olmalısınız çünkü oynanan her maç oyun grafiğinin oldukça geliştiğini gösterdi. Yeni teknik direktör ve oyuncu malzemesiyle güçlüler. Güçlü yönleri farklı. Savunması güçlü ve hızlı geçiş yapan bir takımlar, bunun farkında olmamız gerekiyor" Özellikle güçlerinin geçen sezona göre çok farklı olması nedeniyle ekibinden Persita'ya karşı dikkatli olmasını istedi.

13. SIRAYA KARŞI 7. SIRA

Persik beş puanla 13. sırada yer alırken, Persita ise yedi puanla 7. sırada yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber