Ömer dizisinde şaşırtan ayrılık! O isim diziye veda ediyor

Star TV'nin izleyiciyle buluşan ve büyük bir takipçi kitlesine sahip olan 'Ömer' dizisi, sevilen karakterlerin dramatik hikayelerini ekrana taşıyor. Ancak, dizinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşanıyor. Ömer dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Atilla'nın ardında bıraktığı iz, haftaya diziden ayrılacak olmasıyla bir başka boyut kazanıyor.

Star TV'nin sevilen dizisi 'Ömer', izleyicilerini her hafta merak ve heyecan içinde bırakıyor. Bu dizide Atilla karakterine hayat veren başarılı oyuncu Bora Cengiz, haftaya diziye veda edecek. Sevilen karakterin diziden ayrılacak olması, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Cengiz'in canlandırdığı Atilla karakteri, dizinin yeni bölümünde cezaevinde saldırıya uğrayacak. Bu dramatik gelişme, dizinin dün ekrana gelen bölümünde Total‘de 5.76 reytingle 2., AB‘de 5.81 reytingle 1., ABC1‘de 7.02 reytingle birinci olarak izleyiciyle buluştu.

Atilla'nın diziden ayrılacak olması, 'Ömer' dizisinin takipçilerini üzdü. Cengiz'in başarılı performansı ve karakterin diziye kattığı dinamizm, izleyiciler arasında büyük bir etki bırakmıştı.

Star TV'nin sevilen dizisi 'Ömer', haftaya Atilla karakterinin diziden ayrılacağı bir bölümle izleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkaracak. Bora Cengiz'in performansı ve Atilla karakterinin dramatik hikayesi, dizinin izleyici kitlesi arasında derin izler bırakmaya devam ediyor. 'Ömer' dizisi, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerine sürükleyici bir hikaye sunmaya devam edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber