Sevgilisinin arkadaşları önce dövdü sonra öldürdü

Öldüresiye darp edildi ardından bıçaklanarak öldürüldü. Ölen kişinin sevgilisi Selcan ile beraberinde bulunan 4 kişi tutuklandı

Olay, 31 Ağustos günü adananın Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepede meydana geldi. İddiaya göre, Selcan Ç. (37) bir süredir oto tamircisi olan 45 yaşındaki Ramazan Karabulut ile yasak aşk yaşadı. Selcan Ç., sevgilisi Ramazan Karabulut ile arasında tartışma çıktı. Tartışmadan Selcan Ç., yakın arkadaşı olan 53 Yaşındaki Talüt Yavuz'u arayarak Ramazan ile kavga ettiğini söyledi. Talüt Yavuz, Ramazan'ı arayarak ‘Gel konuşalım' diyerek Rüzgarlı Tepeye çağırdı. Ramazan Karabulut, çağırılan yere geldikten sonra Talüt Yavuz ile birlikte Selcan Ç., 23 yaşındaki Uğurcan Sergen Dokumacı, 19 yaşındaki Kemal Elmasten, 21 yaşındaki Murat Güngör ile H.Y'de geldi.

DÖVDÜLER SONRA BIÇAKLADILAR,

Ramazan Karabulut, Selcan Ç. ile konuşmak istedi ancak gelen kişiler kavga çıkarttı. Karabulut'u öldüresiye dövdüler daha sonra Uğurcan Sergen Dokumacı Ramazan'ı bacağından bıçakladı. Ramazanı Rüzgarlı Tepe mevkiinde hayvan otlatan bir çoban buldu. Karabulut'un cesedi yapılan otopsisin ardından toprağa verildi.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerin yerleri tespit etti. Şafak vakti yapılan operasyonla 6 şüphelide kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki ifadelerinde Karabulut'u dövdüklerini itiraf ederken bıçağı Uğurcan Sergen Dokumacı'nın kullandığını belirttiler. Dokumacı ise suçlamaları kabul etmedi. Selcan Ç. ile beraberindeki 4 kişi tutuklanırken 15 yaşındaki H.Y serbest kaldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber