Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı YAYINLANDI: Taş Kağıt Makas Dizi 2 Bölüm Fragmanı! Taş Kağıt Makas Dizisi Yeni Bölüm Neler Olacak?

Kanal D yeni yapım Taş Kağıt Makas ilk bölümüyle izleyiciden övgü topladı. Çarşamba günleri ekrana gelen Taş Kağıt Makas 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Hiçbir şeyi unutmayan Umut, Harun'un desteğini alıp babasını hapisten kurtarabilecek mi? İşte Taş Kağıt Makas 2 bölüm fragmanı..

Televizyonun büyük merakla beklenen dizisi Taş Kağıt Makas ilk bölüm yayına girdi. Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Taş Kağıt Makas 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerden tam not alan Taş Kağıt Makas dizisi yeni bölümde Umut'un babası Rıza için çare arayışı başladı. Çok iyi bir avukat tutması gerektiğini öğrenen Umut mahkeme salonuna giren Harun ile tanıştı. İdam sehpasından adam alma yeteneğiyle tanınan Avukat Harun ile Umut tanıştı. Hipertimezi hastası Umut ile alzheimer hastası olan babası Rıza'nın adalet arayışında Harun'un yapacakları beklenmeye başladı. Peki, Harun Rıza'yı kurtarabilecek mi? İşte Taş Kağıt Makas 2. bölüm fragmanı..

TAŞ KAĞIT MAKAS 2. BÖLÜM FRAGMANI

İlk bölümü 28 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Büşra cinayetiyle suçlanan Rıza'nın alzheimer hastası oluşu elini kolunu bağladı. Umut, çaresiz bir şekilde babasının davasına girdi ancak savunmasını yapacak bir avukat bile olmayınca gözyaşlarına boğuldu. O sırada içeriye Harun girdi ve savunmayı yapacağını söyleyerek herkesi şoke etti. Taş Kağıt Makas Harun, Umut'u babasını suçlayanlar hakkında ikaz etti. Fecir Emirkıran ve babasının kim olduğunu bilmeyen Umut'un gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi. Umut tüm dikkatini babasını kurtarmaya verdi. Harun ise Umut'un zehir gibi bir hafızaya sahip olduğunu fark edip yanına aldı. Taş Kağıt Makas 2. bölümü 6 Mart Çarşamba saat 20.00'da Kanal D'de..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber