TBMM’de sesler yükseldi! Yumrukla birbirlerine girdiler

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, DEM Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında büyük bir kavga yaşandı.

Olay, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın kürsüde yaptığı konuşmada, AK Parti milletvekillerine yönelik "hırsızlık yaptıkları" iddiasında bulunmasıyla başladı. Bozan'ın bu açıklamaları, AK Parti sıralarındaki milletvekillerinin tepkisini çekti ve hızla tansiyon yükseldi. Bozan'ın suçlamalarının ardından, AK Parti milletvekilleri hemen kürsüye yönelerek Bozan ile karşı karşıya geldiler. Aralarındaki tartışma kısa sürede fiziki bir çatışmaya dönüştü. Kavga sırasında bazı milletvekilleri yumruklaşarak birbirlerine fiziksel zarar vermeye başladı.

OTURUMA ARA VERİLDİ

Olayın büyümesini önlemek ve durumu kontrol altına almak amacıyla TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ oturuma ara verdi. Kavganın nasıl başladığı ve olayın tam olarak ne şekilde geliştiği güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kavganın şiddeti, tarafların birbirlerine yönelik fiziksel saldırıları ve kargaşanın büyümesi yer aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber