Tekirdağ’da büyük kaza: Domuza çarpan araba takla attı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, yola çıkan bir domuza çarpan otomobil devrildi. Bu korkunç kazada eczacı Begüm Dikmen (30) yaşamını yitirdi; annesi, babası ve ablası yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan İbrahim Dikmen (63), eşi Nazmiye Dikmen (61), eczacı kızları Begüm Dikmen ve diyetisyen Damla Dikmen (34) ile birlikte Antalya'ya tatile gitti. Tatillerini bitiren aile, İbrahim Dikmen'in kullandığı 59 ABB 520 plakalı otomobille evlerine dönmek üzere yola çıktı.Saat 04.30 civarında, Çorlu'nun Seymen Mahallesi yakınlarında, Dikmen'in kullandığı otomobil yola çıkan bir domuza çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybedilen araç takla atarak devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Dikmen ailesinin 4 ferdi yaralandı.

BEGÜM DİKMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Begüm Dikmen, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Tedavileri devam eden diğer üç kişinin durumlarının iyi olduğu bildirildi. Jandarma ekipleri ise kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber