Ünlü aktör vurularak hayatını kaybetti!

Ünlü aktör hırsızları durdurmayı çalışırken kurşunların hedefi oldu. Hastaneye kaldırılan aktör yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

‘General Hospital’ dizisindeki Brando Corbin rolüyle tanınan aktör, Cumartesi sabahı Los Angeles şehir merkezinde hırsızları durdurmayı çalışırken kurşunların hedefi oldu. Hastaneye kaldırılan aktör yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MENEJERİ AÇIKLADI

Hırsızlığı önlemeye çalışan 37 yaşındaki ABD’li aktör Johnny Wactor, üç kişinin silahından çıkan kurşunlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Wactor'un menajeri David Shaul, açıklamasında "Johnny Wactor muhteşem bir insandı. Sadece kendini işine adamış yetenekli bir aktör değil, aynı zamanda onu tanıyan herkes için gerçek bir ahlaki örnekti. Sıkı çalışma, azim ve asla pes etmeyen bir tutumu temsil ederdi. Zorlu bir mesleğin iniş ve çıkışlarında her zaman başını dik tuttu ve olabileceğinin en iyisi için çabalamaya devam etti. Johnny ile geçirdiğimiz zaman herkes için dileyebileceğimiz bir ayrıcalıktı. Birlikte geçirdiğimiz on yılı aşkın sürenin ardından, kalbimizde sonsuza dek bir boşluk bırakacak." ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber