Yabani Dizisi Serhan Kimdir? Yurdaer Okur Kimdir? Kaç Yaşında? Yurdaer Okur Dizileri

FOX TV’nin salı günleri izleyiciyi ekran karşısına çivileyen yapımı Yabani çok sevildi. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı Yabani dizisinde Yurdaer Okur fırtınası esti. Yargı dizisinin ardından yeni durağı Yabani'de çok sevilen Yurdaer Okur'un merak edilen hayat hikayesi haberimizde..

Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Yabani dizisinde Neslihan her şeye rağmen Yaman’ın polise teslim olmadan kesip ona verdiği saçıyla DNA testi yaptırdı. Yaman’ın yıllar evvel kaçırılan oğlu Ali olduğu ortaya çıktı. Yaman basından kaçırılıp apar topar evine götürülürken hem geride kalanlar hem de onu bekleyenler şaşkınlık içinde. Neslihan, Eşref ve Serhan Yaman’a yaptıklarını telefi etmek için çırpınırken Alaz ve Çağla’nın onu abileri olarak kabul etmeye niyetleri yok. Tüm bunların yaşandığı yapımda izleyiciden tam not alan Yurdaer Okur hayatı araştırılmaya başladı. İşte Yabani Serhan rolündeki Yurdaer Okur..

YABANİ DİZİSİ SERHAN SOYSALAN ROLÜ

Yaman iki dünya arasında sıkışıp kalır. Tam “Yaman Ali” olarak kendini yeniden var edebileceğine ve her şeyin yoluna gireceğine inandığı noktada Alaz ve Çağla’nın planladıkları çirkin doğum günü sürpriziyle ipler kopar. Yaman bir daha dönmemek üzere o evden çıkarken öğreneceği acı gerçek oyunun bütün kurallarını değiştirir. Neslihan ile evlendiğinde Soysalan imparatorluğunun başına geçeceğini umut eden Serhan, girdiği bu ailede umduğunu bulamadığı gibi artık mutlu değildir.

YURDAER OKUR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

29 Ekim 1974 Rize doğumlu Yurdaer Okur işletmenin kendisine göre olmadığını anladı ve 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında yüksek lisans yaptı. 1999'da Genco Erkal ile tanışan Yurdaer Okur, çeşitli oyunlarda yer aldı.

Tiyatro aktörlüğünün dışında, sinema ve televizyon çalışmaları yaptı. Aslı ile Kerem, Karadayı, Sakarya Fırat, Yeter, Reaksiyon, Saruhan, Direniş Karatay, Hakan: Muhafız, 7. Koğuştaki Mucize gibi birçok dizi ve filmde rol alan Yurdaer Okur Yargı dizisinde başsavcı Turgut Ali rolüne büründü. Yakışıklı oyuncu şimdilerde Yabani dizisinde oynuyor.

YURDAER OKUR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber