Zeki Canşi'den Yıldızlı'ya: Dava adamı böyle olunur!

Sosyal Politikalardan Sorumlu eski AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Milletvekilli Harun Özgür Yıldızlı'yı Karamürsel Belediyesi’ne araçlarını tahsis etmesinden dolayı överken AK Partili milletvekillerini de eleştirdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’nın CHP’li Karamürsel Belediyesi’ne kendi şirketine ait 7 aracını tahsis etmişti. Konuyla ilgili AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı yapan, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan, İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği (İDEBİR) Genel Başkanı Zeki Canşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Harun Özgür Yıldızlı'yı tebrik ederken Ak Partili milletvekillerini eleştirdi. Canşi daha sonrasında ise paylaşımını sildi.

“DAVA ADAMI BÖYLE OLUNUR”

Zeki Canşi, hayli dikkat çeken bu konuyla ilgili olarak önce şunları yazdı: “CHP Kocaeli milletvekili Sayın Harun Yıldızlı, 7 adet iş makinesini CHP’li belediyesine tahsis etmiş. Tebrik ediyorum. İşte dava adamı böyle olunur.

"AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİMİZ NE YAPIYOR?"

Peki ya bizim kallavi AK Partili kimi milletvekillerimiz ne yapıyor, böyle bir davranışı hiç duydunuz mu? Adamlar davalarına sadık. Bizimkiler de sözüm ona nemalanma yarışına girmişler.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber