Zeytin Ağacı Diyar Kimdir? Aytaç Şaşmaz Kimdir, Kaç Yaşında? Aytaç Şaşmaz Hangi Dizilerde Oynadı? Aytaç Şaşmaz Sevgilisi

2. sezonuyla geri dönen Zeytin Ağacı dizisinde Ada ile Diyar'ın öpüşme sahnesi çok konuşuldu. Yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz'ın hayat verdiği Diyar rolü çok beğenildi. Zeytin Ağacı 2. sezon tüm gözler Aytaç Şaşmaz'a çevrildi. Peki, Zeytin Ağacı Diyar kimdir? Aytaç Şaşmaz hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz'un yer aldığı Zeytin Ağacı yeni sezon ekrana geldi. 11 Temmuz Perşembe günü yayına giren Zeytin Ağacı dizisinde Ada ile Diyar öpüşme sahnesi izleyenleri heyecanlandırdı. Zeytin Ağacı Tuba Büyüküstün ile Aytaç Şaşmaz öpüşme sahneleri ardından tüm gözler yakışıklı oyuncuya çevrildi. Peki, Zeytin Ağacı Diyar kimdir? Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? Aytaç Şaşmaz hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

ZEYTİN AĞACI DİYAR KİMDİR?

Netflix dram ve romantik temalı Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonu yayına girdi. Sevilen yapıma Diyar rolüyle dahil olan Aytaç Şaşmaz öpüşme sahnesi çok konuşuldu. Tuba Büyüküstün ile Aytaç Şaşmaz'ın öpüşme sahnelerine, "Ne kadar zor derseniz her sahne kadar zor. Ne kadar güzel derseniz de her sahne kadar güzel" yanıtı geldi.

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aytaç Şaşmaz oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşidir. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Kötü Çocuk filmiyle yapan Aytaç Şaşmaz ardından Söz dizisinin kadrosunda yer aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin başrolünde yer alan Aytaç Şaşmaz Darmaduman dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Aytaç Şaşmaz sevgilisi kendisi gibi oyuncu olan Cemre Baysel'dir.

AYTAÇ ŞAŞMAZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber