Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası maçlarının tarihleri

Türkiye Kupası heyecanı devam ederken, futbolseverlerin merakla beklediği Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi tarihi resmi olarak açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kupanın 5. tur kura çekimi için gerçekleştirilecek organizasyonun tarihini duyurdu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi, 8 Kasım Cuma günü saat 14.30'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüplerin yetkililerinin katılması bekleniyor.

Bu aşamada, 4. eleme turundan çıkacak 28 takım ile geçen sezon Trendyol Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden 4 ekip olmak üzere toplam 32 kulüp yer alacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak 5. eleme turu müsabakalarının ardından tur atlayacak takımlar, adlarını son 16 turuna yazdırmış olacaklar.

Futbol severler, bu heyecan dolu kura çekimini beklerken, Türkiye Kupası'nda hangi takımların eşleşeceği büyük bir merak konusu olarak gündemde yerini koruyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber