İzmit Belediyesi uyardı: Hürriyet'in adını kullanarak dolandırıyorlar!

İzmit Belediyesi, son dönemde yaşanan ve Fatma Kaplan Hürriyet'in ismini kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan dolandırıcılar hakkında uyarıda bulundu.

İzmit Belediyesi, son dönemde yaşanan ve Fatma Kaplan Hürriyet'in ismini kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan ve para toplayan dolandırıcılar hakkında uyarıda bulundu. Belediyeden yapılana açıklamada, dolandırıcıların Hürriyet'in adını kullanarak para topladıkları ve etkinlik düzenleyeceklerini belirterek vatandaşları dolandırmaya çalıştığı vurgulanırken bu tarz söylemde bulunanlara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtildi. İzmit Belediyesinden yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde;

HÜRRİYET'İN ADINI KULLANARAK

"Son günlerde, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in adını kullanarak bazı dolandırıcıların vatandaşlarımızı mağdur etmeye çalıştığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

BU TÜR SÖYLEMLERE KARŞI...

Bu kişi ya da kişiler, başkanımızın danışmanı olduğunu iddia ederek, çocuklara destek amacıyla para topladıklarını ve yardım edenlere özel yemek etkinlikleri düzenlediklerini belirtmektedirler. Bu tür söylemlerle sizleri kandırmaya çalışan dolandırıcılara karşı dikkatli olmanızı önemle rica ederiz.

YASAL VE ŞEFFAF

İzmit Belediyesi, her türlü sosyal yardım faaliyetini yasal ve şeffaf bir şekilde yürütmektedir. Belediyemiz adına yapılacak olan yardım kampanyaları ve etkinlikler yalnızca belediyemizin resmi iletişim kanalları üzerinden duyurulmaktadır.

BELEDİYE İLE İRTİBATA GEÇİLMELİ

Vatandaşlarımızın bu tür şüpheli durumlarla karşılaştıklarında, İzmit Belediyesi ile iletişime geçmelerini bir kez daha önemle rica ediyoruz. (İzmit Belediyesi 0262-3180000)"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber