Karamürsel bitti demeden bitmez! “2-1”

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 4. hafta maçında Karamürselspor sahasında Ferizlispor’u 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 63’te Eren Akkaya, 90+4’te Alp Eren Doruk attı.

KARAMÜRSEL İYİ BAŞLADI
Karamürselspor’dan müthiş bir galibiyet daha geldi. Sarı lacivertliler grubun dişli takımlarından Ferizlispor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan ekibimiz Yunus Demir, Erkan İnan, Berat, Ahmet Berke ve Ahmet Turan ile net pozisyonlar bulsa da fileleri havalandıramadı. 34’te Ferizli’de Ediz, Orhan Şenmemiş’e çok sert bir faul yaptı ve direkt kırmızı kart gördü. Karamürsel ekibi ilk 45 dakikada kalesini pozisyona kapadı ve devre 0-0 sona erdi.

EREN AKKAYA PERDEYİ AÇTI
Karamürselspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Önce Doğukan, ardından Eren ve Berat ile pozisyonlar bulan sarı lacivertliler 63’te öne geçti. Orhan Şenmemiş’in 25 metreden çektiği müthiş şutu Ferizli’nin başarılı kalecisi Kaan 90’dan dokundu, direkten dönen top Eren Akkaya’nın önünde kaldı ve bu futbolcunun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. “1-0”

NET GOLLER KAÇTI
Karamürselspor ikinci gol için de rakip kalede pozisyonlar üretmek istedi. Kullanılan iki köşe vuruşunda İbrahim Demirer şanssızlıklar yaşadı. İlkinde altı pastan topu dışarıya gönderen İbrahim’in ikinci kafa vuruşunda top gol çizgisi üzerinden çıktı. Ferizli’de oyuna sonradan giren İzmitli santrfor Alihan savunma arkasına atılan topla ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcunun sol çaprazdan çektiği şutta top sol kale direğinden döndü.

YER YERİNDEN OYNADI
Mücadelenin 87. dakikasında oyuna sonradan giren İsmail’in kaleye gönderdiği top Orhan’ın kolundan döndü. Hakem Oğuzcan Duran penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Furat ağları buldu. “1-1“ Heyecan fırtınası şeklinde geçen maçın 90+4. dakikasında Eren Katkay topu cesa sahasına gönderdi, Berkay Özer’i geçen top çıkmak üzereyken Eren Akkaya kafası ile topu altı pas noktasına gönderdi. Topu önünde bulan Alp Eren Doruk plase vuruşu ile sol köşeden topu ağlara gönderdi. “2-1”

İKİNCİ ZAFER
Atılan golün ardından kelimenin tam anlamı ile Karamürsel’de yer yerinden oynadı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Karamürselspor, Gebzespor’un ardından önemli bir galibiyete daha imza atarak puanını 6’ya çıkardı. Karamürsel ekibi çarşamba günü yine Karamürsel’de Bozüyük Vitra ile karşılaşacak.

GÖLCÜK GALİP, DARICA VE ÇAYIROVA BERABERE, GEBZE MAĞLUP
BAL 9. Grup’ta Gölcükspor deplasmanda Tekirdağ’ı 2-0 mağlup etti ve puanını 12’ye çıkararak liderliğini sürdürdü. Çayırovaspor, Bozüyük Vitra deplasmanından 0-0’lık beraberlik ile döndü. Gebzespor deplasmanda Yeşil Yalova’ya 2-1 yenilirken, Darıca Gençlerbirliği ile Kapaklıspor 1-1 berabere kaldı.

Alp Eren Doruk Eren Akkaya Karamürselspor Ferizlispor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber