Kocaeli’de bayram şenliği! 29 Ekim büyük bir coşkuyla kutlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 101. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 25 bin Türk Bayrağı dağıtılacak. Kutlamalar, 27 Ekim Pazar günü SEKA Kâğıt Müzesi’nde "29 Ekim 29 Tuval 29 Eser Workshop" etkinliği ile başlayacak. Ayrıca, aynı gün Kartepe’nin zirvesi Kuzuyayla’da bir bayrak yürüyüşü düzenlenecek.

28 EKİM ETKİNLİK PROGRAMI

28 Ekim Pazartesi günü etkinlikler sürecek. Bu kapsamda, Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda "Çocuklarla Bayram Coşkusu" adlı program gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bulvarı’nda ise Flash Mob Zeybek Gösterisi ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanacak.

29 EKİM ETKİNLİK PROGRAMI

Büyükşehir’in düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 29 Ekim Salı günü doruk noktasına ulaşacak. İlk olarak Sekapark’ta 11. Uluslararası Cumhuriyet Koşusu düzenlenecek. Ormanya’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun vereceği Cumhuriyet Konseri ve Cumhuriyet Bayramı Özel Fotoğraf Sergisi etkinlikleri gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bulvarı’nda KBB Bandosu, Atatürk’ün en sevdiği şarkıları seslendirecek. Günün kapanışı ise Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ARP Anatolia Konseri ile yapılacak.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi Cumhuriyet Bulvarı Doğu Kışla Gençlik Parkı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber