Gebze Teknik Üniversitesi, YÖKAK Kurumsal Akreditasyonuna Hazırlanıyor! Toplantı yapıldı

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Kalite Komisyonu Üyeleri ve Akademik Birimler Akreditasyon Komisyonu Üyeleri, Kurumsal Gelişim ve Kalite Ofisi Koordinatörlüğü'nün düzenlediği bir toplantıda bir araya geldi.

Kocaeli Haber- GTÜ YÖKAK'a hazırlanıyor

Toplantıda, Kasım ayında gerçekleşmesi beklenen Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı denetimi öncesinde yapılacak hazırlıklar hakkında bilgi verildi.

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Kalite Koordinatörü Şule Özbek’in açılış konuşmasının ardından, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dilara Akıncı, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı hakkında bir sunum gerçekleştirerek katılımcılara süreç hakkında genel bilgiler sundu. Sunumun ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. E. Damla Arısan, yüksek öğretimde kalitenin önemini vurgulayarak üniversitenin mevcut durumu ve iyileştirilmesi gereken alanlarla ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

KARARLILIKLA DEVAM EDİLECEĞİ SÖYLENDİ

Eğitim-Öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, akademik ve idari birimler ile yapılan iyileştirme çalışmalarını anlatarak, bu çabaların GTÜ’nün beş yıllık tam akreditasyon hedefi için önemli bir adım olduğunu belirtti. Toplantıda katılımcılardan gelen geribildirimlerle birlikte üniversitenin kalite çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.

Gebze Teknik Üniversitesi YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber