10 dakika diye çıkıp 1 saat gelmediler! Arazilerin devredilmesi ertelendi

İzmit Belediyesi’nin SGK’ya olan borçları nedeni ile belediyeye ait 175 milyon TL değerinde 10 arazi SGK’ya devredilmesi maddesi bir sonraki meclise kaldı.

İzmit Belediyesi Aralık ayı olağanüstü meclis toplantısı bugün İzmit Belediye Binasında bulunan Meclis toplantı salonunda yapıldı. Tek gündem maddesi ile toplanan belediye meclisinde borçlar karşılığında belediyeye ait arazilerin SGK’ya devredilmesi görüşüldü. Devredilecek arazilerin toplam bedeli 175 milyon lira olarak açıklandı. Arızlı’da 3, Durhasan’da 2, Çavuşoğlu, Gündoğdu, Gökçeçeviran, Gedikli ve Körfez mahallerinden 1 adet arazinin SGK’ya devri görüşüldü. Meclis toplantısında başkan vekili Çetin Sarıca Başkanlık yaptı.

10 DAKİKA 1 SAATE ÇIKTI

Meclis toplantısını takip etmek üzere arazilerin satışının yapılacağı mahallelerin muhtarları da katıldı. Konu ile ilgili muhtarların da görüşünün alınması için meclise 10 dakika ara verildi. Ancak toplantı ve görüşmeler beklenilenden uzun sürdü. Yaklaşık 1 saat süre ara sonrası söz konusu gündem maddesi tekrar görüşüldü.

SONRAKİ MECLİSE KALDI

Toplantı sonrası söz alan Çetin Sarıca, “İlgili madde üzerine grup başkan vekilleri ile yaptığımız görüşmeler sonrası güncel gelişmeleri değerlendirmek için kararı bir sonraki meclise bırakacağız” diyerek konuyu oyladı. Erteleme kararı oy birliği ile kabul edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber