21 Kasım Pazartesi Kocaeli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirme raporuna göre yurdun geneli çok bulutlu; Kocaeli’nin ise yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Çankırı, Şanlıurfa çevreleri ve Ankara'nın kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KOCAELİ İÇİN SARI KOD VERİLMİŞTİ

AFAD dün akşam saatlerinde sosyal medyadan paylaştığı mesajla 15 il için turuncu, Kocaeli'nin de aralarında yer aldığı 16 il için de sarı kodlu uyarı yapmıştı. AFAD yetkilileri, Adıyaman, Batman, Bingöl, Bolu, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Hakkari, Karabük, Kastamonu, Sakarya, Tunceli, Şanlıurfa, Şırnak ve Zonguldak için turuncu kodlu uyarıda bulunurken; Kocaeli, Ağrı, Ardahan, Bartın, Bilecik, Bitlis, Bursa, Elazığ, Erzurum, Kars, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Siirt ve Yalova.

KOCAELİ’DE HAVA NASIL OLACAK?

20 Kasım Pazartesi günü Kocaeli’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre hava sıcaklığının en yüksek 13, en düşük ise 4 derece olması beklenirken, nem oranının en yüksek yüzde 90, en düşük ise yüzde 56 olacağı meteoroloji tarafından açıklandı. Kocaeli’de rüzgarın güneybatıdan ve saatte 14 kilometre hızla esmesi tahmin ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber