81 ile yazı gitti: CHP'de o isimler ihraç edilecek!

CHP Genel Merkezi il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına genelge gönderdi. Genelgede, CHP’nin ihraç kararına ilişkin bilgiler yer aldı.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası değerlendirme çalışmalarına son hız devam eden CHP, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına bir genelge gönderdi. Parti aleyhine çalışan üyelerin partiden toplu ihracı için giden genelgede kendilerine muhalif olan birçok ismi de partiden kesin ihraç etmeleri bekleniyor.

81 İLE..

Genelgede yer alan açıklamada: "Bu hükme göre partimiz aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerimizle ilgili disiplin süreci doğrudan Merkez Yönetim Kurulumuzca başlatılacaktır. Yerel seçimlerde partimiz aleyhine, başka parti veya aday lehine çalışan üyelerin disiplin kurullarına sevkinin yapılması için bu kişilerin isim ve partideki görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin 29 Nisan 2024 tarihine kadar Genel Merkez Yazı İşlerine bildirilmesi gerekmektedir. Delillendirilmemiş başvuruların işleme konmayacağını hatırlatır, gereğini rica eder, iyi çalışmalar dileriz." ifadeleri yer aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber