Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı Nokta Tv özel yayınının konuğu oldu!

Türkiye'nin tanıdığı isimlerden olan Abdullah Çatlı'nın kızı Antropolog-Sosyolog ve Yazar Doç. Dr. Gökçen Çatlı, Nokta TV özel yayınında Gülşah Yücel Ay'ın konuğu oldu.

Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı Nokta Tv özel yayınının konuğu oldu!

Türkiye'nin tanıdığı isimlerden olan Abdullah Çatlı'nın kızı Antropolog-Sosyolog ve Yazar Doç. Dr. Gökçen Çatlı, Nokta TV özel yayınında Gülşah Yücel Ay'ın konuğu oldu. Ülke gündeminde yer alan şiddet olayları hakkında değerlendirmelerde bulunan Çatlı, babası Abdullah Çatlı hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

5 Ekim Cumartesi günü kapılarını açan ve 14'üncüsü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı özel konuklarını ve ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Kitap Fuarı kapsamında Toplum ve Şiddet konulu söyleyişi ve imza günü gerçekleştiren Antropolog-Sosyolog ve Yazar Doç. Dr. Gökçen Çatlı ise bugün Nokta TV özel yayınında Gülşah Yücel Ay'ın konuğu oldu. Kitap çalışmalarının yanı sıra ülke gündeminin konusu olan şiddet olaylarının da ele alındığı programda Çatlı, Türkiye’nin tanıdığı isim olan babası Abdullah Çatlı hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gülşah Yücel Ay Gökçen Çatlı Nokta TV
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber