Adana'da ilginç bir hırsızlık vakası: Motosikleti sahibiyle birlikte çalanlar ortaya çıktı

Adana'da tuhaf bir hırsızlık olayı yaşandı: Motosikleti sahibiyle birlikte çalındı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde, 17 yaşındaki bir genç, sokaklarda atık kağıt ve geri dönüştürülebilir malzemeler toplayan 40 yaşındaki İ.Ç.'nin üç tekerlekli motosikletini sahibiyle birlikte çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı. İ.Ç., aracının arkasına karton kutular yüklemeye başladığı sırada olay gerçekleşti.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, M.T. (17) ve arkadaşı E.Y. (22), İ.Ç.'ye ait üç tekerlekli aracı hedef aldılar. İ.Ç., aracının arkasına kartonları yerleştirirken, M.T. direksiyon başına geçip aracı çalıştırdı; E.Y. ise çevrede gözcülük yaptı. Aracın sahibi fark etmeyince ikili, İ.Ç. ile birlikte motosikleti çaldılar. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

GÖZALTINA ALINDILAR

M.T. ve E.Y. aracı çaldıktan sonra bir süre ilerlediler, ancak İ.Ç.'nin bağırması üzerine bir duvara çarptılar ve İ.Ç. motosikletten düştü. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Yapılan operasyonla M.T. ve E.Y., Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde bir adreste yakalanarak gözaltına alındı. Üç tekerlekli motosiklet ise sahibine teslim edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber