AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya kimdir, Ne iş yapar? Nerelidir? Mesut Çetinkaya hakkında merak edilenler neler

MESUT ÇETİNKAYA KİMDİR?

Karamürsel ilçesinin sevilen isimlerinden Mesut Çetinkaya, 1980 yılında dünyaya gözlerini açtı. Şu anda 44 yaşında olan Çetinkaya, Karamürsel İmam Hatip Lisesi'nde orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra eğitim hayatına Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümü'nde devam etti ve başarıyla mezun oldu.

Mesut Çetinkaya, siyasi kariyerine 2004-2009 yılları arasında Ak Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi ile başladı. Ardından, 2009-2014 yılları arasında AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı'nda çeşitli birimlerde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014-2019 yılları süresince ise Karamürsel Belediyesi'nde Basın Yayın Hakları İşler ve Kültür Müdürü olarak önemli bir rol üstlendi.

2019 yerel seçimlerinde Karamürsel ilçe Belediye ve Büyükşehir Meclis üyeliğine seçilen Mesut Çetinkaya, bu tarihten itibaren Karamürsel Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürütmektedir. Kendisi, ilçe için yürütülen çalışmalarda etkin bir rol oynamakta ve halkın takdirini kazanmaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber