AK Parti Kartepe’de açılış konuşmasını Sadık Yılmaz gerçekleştirdi

AK Parti Kartepe 6. Olağan İlçe Kongresi Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda başladı. Açılış konuşmasını mevcut başkan Sadık Yılmaz gerçekleştirildi. Yılmaz konuşmasında "tekrarlanamayan başarı tesadüften ibarettir" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Haber- Sadık Yılmaz konuşma yaptı

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ve tekrar aday olmayan mevcut başkan Sadık Yılmaz, “Bu ülkeden bir cumhurbaşkanı geçti, arkadaşları ile güzel çalışmalar yaptılar. Bu arkadaşlardan birisi olmayı bana nasip eden Allah’a teşekkür ediyorum” dedi. Kocaeli’de ilçe kongrelerinin ilki olacak olan AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi başladı. Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, “Sayın divan, kıymetli büyükşehir belediye başkanım, değerli ilçe başkanım, hepiniz kongremize hoş geldiniz. 22 yaşında ana kademe yönetimine girdim. İlçe başkanı olduğumuz gün bir iddia ortaya koymuştum, daha belediye başkanımız belli olmamışken bu iddiayı gerçekleştirdik.

“TEKRARLANAMAYAN BAŞARI TESADÜFTEN İBARETTİR”

Tekrarlanamayan başarı tesadüften ibarettir. 2024 Genel Seçimleri’nde üstümüze düşeni yaptık ve Kartepe’de seçildik. Bu ülkeden bir cumhurbaşkanı geçti, arkadaşları ile güzel çalışmalar yaptılar. Bu arkadaşlar birisi olmayı bana nasip eden Allah’a teşekkür ediyorum. 6. Olağan Kongremiz de bu görevi bir başka arkadaşımıza devrederken üstlerindeki emaneti ve sorumluluğu bir kez daha hatırlatıyorum. Ben bayrağı aldığım yerden daha yukarıda bıraktım, kendilerine de inancım tamdır. Kongrenin partimize hayırlar getirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.
İkinci konuşmayı gerçekleştiren AK Parti Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Mustafa Kocaman burada olmak çok keyifli, çok heyecanlı. AK Parti demek bir olmak, birlik olmak demek. Bu ülkeye olan inancımızla bu ilçeye bu ülkeye hizmet etmek demek. Kartepe özelinde bu hizmeti gerçekleştiren ekibe teşekkür ediyorum. Kartepe diye bir yer yoktu, dağın adı Keltepe’ydi.

“KARTEPE’DE SİYASET ZORDUR”

Kartepe’nin geldiğin noktayı bugün hepimiz görebiliyoruz. Kartepe’de siyaset yapmanın çok da kolay olmadığını dile getirmek istiyorum. Biz bu günlere kadar bu ilçeyi ve bu ilçenin siyasetini getirdik. Makamların gelip geçtiğini hepimiz biliyoruz, aslolan cumhurbaşkanımıza olan sevgimiz, saygımız. Değerli büyükşehir belediye başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum, değerli il başkanıma, milletvekillerime teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sadık Yılmaz AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Mustafa Kocaman
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber