AK Parti neden kaybetti? Yılmaz: Bilinmeyen şeyler değil

Yerel seçimler sonrası Kocaeli’yi ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz seçim mağlubiyetinin nedeninin herkes tarafından benzer olarak aktarıldığını ifade etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 31 Mart yerel seçimlerinin ardından il teşkilatlarını ziyarete başladı. Ziyaretler kapsamında bugün Kocaeli Teşkilatını ziyaret eden Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilat yöneticileri ile bir araya geldi. İzmit Maide Restoran’da gerçekleşen yerel yönetimler toplantısına Yılmaz’ın yanı sıra, Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Başkanları ve teşkilat yöneticileri katıldı.

“NEDENİ BİLİNMEYEN ŞEYLER DEĞİL”

Ülke genelinde AK Parti’nin neden beklediği sonuçları alamadığına yönelik tespitlerin yapılıp yapılmadığı sorusunu yanıtlayan Yılmaz, “Burada bu salonda 100’e yakın kardeşimiz var. Birinden başlayıp rica etsem ki beklenen sonuçları alınmamasının 10 nedenini yazın sayın desem sonra başka bir arkadaşa 10 madde sayın desem yine aynı maddeler oluyor. Sadece sıralama değişiyor. Bunlar bilinmeyen şeyler değil.

“AKSİYON PROGRAMINA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ GEREKİYOR”

Bunlardan bir tanesini siz söylediniz. Emeklilerin maaşları ve daha önceki emeklililerin maaş farkları arasındaki adaletsizlik gibi bir dizi şey var. Bunlar hep müzakere ediliyor. Bunların aksiyon programına dönüştürülmesi gerekiyor. Önemli olan sebepler için yapılması gerekenler. Ayak üstü konuşulacak şeyler değil” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber