AK Parti'de aday tanıtım toplantısı ertelendi

Milli Savunma Bakanlığı akşam saatlerinde 5 askerin şehit olduğunu ve 3'ü ağır, sekiz askerin de yaralandığını duyuruldu. Bakanlık tarafından yapılan son açıklamayla şehit sayısının 6'ya yükseldiği açıklanırken, AK Parti'de de Pazar günü açıklanması beklenen aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla ertelendiği kamuoyu ile paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı akşam saatlerinde 5 askerin şehit olduğunu ve 3'ü ağır, sekiz askerin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan son açıklamayla şehit sayısının 6'ya yükseldiği açıkladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medyada yaptığı paylaşımla Pazar günü açıklanması beklenen aday tanıtım toplantısının ertelendiği bildirildi. Çelik sosyal medyadan yaptığı paylaşımla; "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1745905661098012806

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber