Aksaray’da polisin imtihanı! Karayoluna atladı

Aksaray’da, bir kişiyle tartıştıktan sonra karayoluna çıkan bir kadın, emniyet ekiplerini alarma geçirdi.

Olay, gece yarısı Aksaray-Konya Karayolu'nun 2. kilometresinde gerçekleşti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, bir kadının karayoluna atladığı ve tehlike oluşturduğu ihbarı yapıldı. Hızla olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, önce yolda güvenlik önlemleri aldı. Kadınla konuşan polis, bir erkekle tartıştığını öğrenirken, kadın yeni aldığı elbisesinin yırtıldığını belirterek, “Elbisem mahvoldu, bin 500 liraya yeni almıştım” diyerek ağladı. Bir süre kaldırımda oturduktan sonra karayolunda yürümek isteyen kadını durdurmaya çalışan polisler, onu güvenli bir alana yönlendirmeye çalışırken oldukça zorlandı.

ELBİSESİ İÇİN AĞLADI

Kadın, şikayetçi olmadığını belirtmesine rağmen, polis ekipleri onu eve götürmeye ikna etmeye çalıştı. Ancak kadın, zaman zaman polislere sert tepkiler göstererek, “Kaldırıma oturmayacağım, ne yapacaksın? Öldürecek misin? Öldür o zaman. 6 çocuk annesiyim!” şeklinde çıkışlarda bulundu. Yırtılan elbisesi için sürekli ağlayan kadına bir polis memuru, “Elbisen canından önemli değil” deyince, kadın bu kez “Ama borcunu ödemedim!” diyerek tekrar ağlamaya başladı.

KIZI ANNESİNE SALDIRDI

Polis, kadını ikna etmeye çalışırken, olay yerine kadının kızı geldi. Kızının annesine vurmasıyla birlikte durum daha da karmaşık hale geldi. Karayolunda saatlerce süren bu olayda, polis ekipleri hem anne hem de kızı sakinleştirmeye çalıştı. Sonunda, anne ve kızı özel bir araca bindirildi. Ancak burada da kız, ön koltukta otururken arka koltukta oturan annesine saldırdı. Polis ve bekçilerin müdahalesiyle anne ve kızı güçlükle ayırabildi. Uzun süren bu gerginlik sonrasında anne özel bir araca, kızı ise polis aracına alınarak polis merkezine götürüldü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber