Ali Yıldırım Sezer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünü mesajla coşku ve gururla kutladıklarını ifade etti. Sezer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarih boyunca esarete asla boyun eğmeyen Türk milleti, bağımsızlığına ve geleceğine yönelik tehditlere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlıkla zaferle sonuçlandırmıştır. Bu büyük zaferin ardından, Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde milletimizin ortak çabalarıyla kurulmuştur.

KÜRESEL BİR GÜÇ

Cumhuriyetimizin kazanıldığı bu büyük zaferin getirdiği cesaret ve fedakârlıkla bugün 101. yıl dönümünde, büyüyen ve gelişen bir millet olarak küresel bir güç olma yolunda ilerlemenin heyecanını yaşamaktayız. Türkiye Cumhuriyeti, yeni hedeflerine kararlılıkla ilerlerken, Cumhuriyetimizi daha da güçlü ve refah dolu yarınlara taşımak için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’

ŞEHİTLERE RAHMET

Cumhuriyetimizin 101. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle bağımsız ve özgür yaşadığımız bu vatanı bizlere armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

KUTLAMAYA DAVET ETTİ

Ayrıca tüm hemşehrilerimizi 29 Ekim Salı akşamı saat 19.00’da Kongre Sarayı önünden başlayarak Gölcük Anıtpark’a ulaşacak olan Cumhuriyet Fener Alayı’na davet ediyorum.”

Gölcük Belediyesi Ali Yıldırım Sezer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber