Anneler gününe özel mesajlar! Annelere özel sözler… Anneler günü hediye notları!

Bugün anneler günü. Bu anlamlı ve özel günde annelerine duygularını ifade etmek isteyen vatandaşlar anneler günü mesajlarını araştırıyor… İşte sizler için derlediğimiz Anneler Günü mesajları…

12 Mayıs Pazar günü Anneler Günü kutlamaları sürüyor. Annelerinin bu özel gününü kutlamak isteyen vatandaşlar ise anneler günü mesajlarını araştırıyor. İşte birivik annelerimize özel, farklı ve klasik olmayan anneler günü mesajları…

Sonsuzluk bir kitap olsa, senin sevgin en güzel hikayesi olurdu canım annem. Anneler Günün kutlu olsun…

Bana yolları göstermek için orada olduğun sürece, hiçbir şey için endişelenmem gerekmiyor. Seni seviyorum anneciğim. Anneler Günün kutlu olsun!

Hayatımın en zor dönemlerinde bile, senin güçlü sevgin beni ayakta tuttu annem. Senin varlığın, benim için dünyadaki en büyük güvence. Anneler Günün kutlu olsun. Zaman ne kadar hızla geçerse geçsin, senin sevgin kalbimde hep taze kalacak. En zor anlarımda bile yanımda olan, bana güç veren annem, sen olmadan bir adım bile atamam. İyi ki benim annemsin…

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

Dünyanın en güzel çiçeği sensin, merhamet ve şefkat timsali anneciğim, iyi ki varsın, seni çok seviyorum, anneler gününü kutlarım.

Süper kahramanım ve hayatımdaki 1 numaralı problem çözücüm Anneler Günü kutlu olsun!

Çocukken, benimle ilgilenmek için yaptığın büyük ve küçük şeyleri ve bana verdiğin hayatı nasıl yaşayacağıma dair mükemmel örneği tam olarak kavrayamadım. Bunu ne kadar çok kavrarsam, sana o kadar minnettarım.

Nezaketin, sevgin ve gücün bana her gün ilham veriyor anne.

Anne, eğer ben de çocuklarım için senin benim için olduğunun yarısı kadar anneysem, o zaman harika bir iş çıkardığımı biliyorum.

Senin gibi bir anne olmak benim için en büyük şans! Anneler Günün kutlu olsun, sana olan sevgim hiç bitmeyecek.

Annem, senin sevgin ve sabrın benim için dünyadaki en değerli hazinelerdir. Anneler Günün kutlu olsun!

Bir çocuğun kalbine giden yol annesinden geçer. Bugün ve her gün seni seviyorum, Anneler Günün kutlu olsun.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber