Bahar Candan’dan şok açıklama! Ben bir garibanım

Alisya Bahar Candan ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık ve suç örgütü üyeliği davası devam ediyor. Bahar Candan savunmasında suçlamaları reddederek, banka hesap hareketlerinin iddiaları desteklemediğini, söz konusu dolandırıcılık olaylarına dair bilgisinin olmadığını belirtti.

Kendisinin sosyal medya fenomeni olduğunu, sosyal medyada zengin görünmek amacıyla lüks yaşam paylaşımları yaptığını ancak gerçek hayatta böyle bir yaşam sürmediğini ifade etti. Ayrıca, Taksim bombacısıyla aynı koğuşta kaldığını ve bu sürecin psikolojisini olumsuz etkilediğini vurguladı. İlaç bağımlısı olduğunu, psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle akıl hastanesinde tedavi gördüğünü ve maddi zorluklar yaşadığını dile getirdi. Bahar Candan, hesapları üzerinden herhangi bir dolandırıcılık işlemi yapılmadığını ve suçlamaların gerçek dışı olduğunu belirterek, suç örgütünün toplantılarına katılmadığını söyledi.

14 YIL HAPİS CEZASI

İddianameye göre, dolandırıcılık suçlarını organize eden şebekenin liderlerinin Onur Apaydın ve İlker Oflu olduğu, şüphelilerin vatandaşları ucuza araç satma vaadiyle dolandırdığı iddia ediliyor. Bahar Candan'ın suç örgütünün hiyerarşik yapısında yer aldığı ve dolandırıcılık faaliyetlerinde aktif rol oynadığı öne sürülüyor. Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla, Nihal Candan için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber