Bahar dizi setinde neler oluyor?

Show TV'nin reyting rekorları kıran 'Bahar' adlı dizisinin setinden bir iddia ortaya atıldı. Peki Bahar dizinde neler oluyor?

Son dönemlerde dizi setlerinde yaşanan gerginlikler gündemi meşgul ediyor. Geçtiğimiz günlerde 'Kızılcık Şerbeti' oyuncularından Müjde Uzman'ın gözyaşlarıyla yaşadığı psikolojik durumunu anlattığı videosuna set makyözünün set ekibindeki bazı çalışanlarla dalga geçerek ünlü oyuncuyu taklit etmesiyle başlayan set gerginliğine önceki gün bir yenisi eklendi.

Show TV'nin reyting rekorları kıran 'Bahar' adlı dizisinin setinden bir iddia ortaya atıldı. Dizinin başrol oyuncularından Demet Evgar'ın kaprisleriyle set ekibine kan söktürdüğü ve bu sebepler kavgalar yaşandığı söylendi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Orel Deniz adlı sosyal medya kullanıcısının "Demet Evgar Bahar setinde herkesi bezdirmiş, geç gelmeler, kaprisler, ağlamalar, showlar… Küfür ve hakaret ettiği asistan kızla bu ilk olayı değilmiş ama bu sefer yanlarında 3. bir kişi de varmış ve bu olaya şahitlik etmiş, Demet önceden bunu inkar ediyormuş" diyerek paylaşım yapması ortalığı karıştırdı.

ARAMIZDA SORUN YOK FOTOĞRAFI PAYLAŞTI
İddialara göre ünlü oyuncu Evgar'ın geçtiğimiz günlerde kendi sahne süresi ile ilgili soru soran yönetmen asistanına sesini yükseltmiş ve ardından küfür içeren bir konuşma yapmıştı. Bu duruma içerleyen asistan'ın da konuyu dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'a taşıdığı ve bu duruma sinirlenen yönetmeninde o gün sete paydos ettiği öğrenildi. Bu durum sette huzursuzluğa sebep olurken ünlü oyuncunun asistan dan özür dilemediği taktirde setin başlamayacağını söylemesi üzerine Evgar'ın özür dilediği ve setin yeniden başladığı iddia edildi. Bu iddialara yapımcı şirketi sessiz kalırken dizinin yönetmeni oyuncu Demet Evgar ile samimi fotoğraf karesi paylaşarak aramızda sorun yok mesajı verdi.
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber