Bakan Mahinur Göktaş Kocaeli’de

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Kocaeli’ye geldi. Bakan Göktaş, ziyaret kapsamında Kocaeli Valiliği’nde şeref defteri imzaladıktan sonra AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Şahin Talus, il yöneticileri ve kadın kollarıyla bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Başiskele’de gerçekleştirilecek olan 2023 Türkiye Yüzyılı Kariyer Zirvesi programına katılım sağlamak için bugün Kocaeli’ye geldi. Ziyaret programı kapsamında Bakan Göktaş ilk olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ziyarette bulunarak şeref defteri imzaladı. Bakan Göktaş’a ziyareti sırasında AK parti MKYK üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan eşlik etti.

Büyükakın’ı da ziyaret etti

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Göktaş AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Şahin Talus, il yöneticileri ve kadın kollarıyla bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanlığı’nda Bakan Göktaş’a AK Parti MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, ilçe belediye başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları eşlik etti. Burada basına fotoğraf veren Bakan Göktaş daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne giderek Başkan Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber