Bakan Tekin’den Kocaelili kadınlara destek

Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu Kocaeli Kongre Merkezi’nde Hatay’da yapılacak olan okul için yardım gecesi düzenledi. Yardım gecesine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı olarak bağlandı.

Türkiye’nin unutmayacağı en acı tarihlerden olan 6 Şubat depreminden sonra kurulan Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu Hatay için yardım gecesi düzenlemişti. Gecede toplanan 4,5 milyon TL ile Hatay’a fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapılmıştı. İlimizdeki güçlü kadınların yönetiminde yer aldığı Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu Hatay için bir yardım gecesi daha düzenledi.

BAKAN TEKİN BAĞLANDI

Hatay’a okul yaptırmak için düzenlenen ‘Kocaelili kadınlar el ele’ yardım gecesinin sunuculuğunu Işıl Açıkkar yaptı. Gecenin konukları ise Uğur Arslan ve Saniye Bencik Kartal oldu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa sürpriz bir bağlantı gerçekleşti. Yardım gecesine canlı bağlanan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Bakanlığa düşen her ne varsa elimizden geleni yapacağız. Bu yardım kampanyası çok önemli. Herkesi destek olmaya davet ediyorum” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber