Başiskele Devlet Hastanesi’nin nereye yapılacağını açıkladı?

Daha önce Sağlık Bakanlığının yatırım programına alındığı ifade edilen Başiskele Devlet Hastanesi’nin inşa edileceği alan belli oldu.

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Başiskele Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü bugün Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı.

ADRESİ BELLİ OLDU

Özlü toplantıda, daha önce Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü tarafından duyurusu yapılan Başiskele Devlet Hastanesi'nin yapılacağı yeri de açıkladı. Toplam 100 yataklı ve tek kişilik odalardan oluşacak olan Başiskele Devlet Hastanesi Seymen Millet Bahçesinin içine yapılacak. Özlü proje ile ilgili, “Millet bahçesi içinde bir alan ayırdık Sağlık Bakanlığı programına girdi: 100 yataklı ama tek kişilik odalar olarak” ifadelerini kullandı.

"ŞEHRİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞECEK"

Özlü konuşmasının devamında, “555 bin metrekare alanda Başiskele Seymen Millet Bahçesi ikinci etabı tamamlanacak. Devlet Hastanesinin burada olduğunun düşünün. Çevre düzenlemeleri ile şehrin görünümü değişecek” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber