Başiskele Kızılay’dan çok farklı kan bağış kampanyası

Başiskele Kızılay farkındalık yaratacak bir etkinliğe hazırlanıyor. ‘Haydi Başiskele Hedef 1041 Ünite Kan’ bağış kampanyası 1-2 Haziran tarihleri arasında Başiskele’de gerçekleşecek.

Kurucu başkanlığını Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş’in üstlendiği Başiskele Kızılay çok farklı bir kan bağış kampanyası için kolları sıvadı. 1-2 Haziran tarihleri arasında Başiskele’de gerçekleşecek olan ‘Haydi Başiskele Hedef 1041 Ünite Kan’ bağış kampanyası kent genelinde ses getirecek.

KAN BAĞIŞI YAPANA HEDİYE

Başiskele sahilde gerçekleşecek olan kan bağışına katılan vatandaşlar arasında çekiliş yapılacak ve çeşitli hediye dağıtılacak. Başiskele Kızılay Başkanı Oğuzhan Keleş gazetemizi ziyaret ederek kan bağışı için vatandaşlara çağrıda bulundu.

“HER KESİMDEN İNSAN VAR”

Konu hakkında konuşan Keleş, “Başiskele Kızılay’ı esnaf, muhtar, imam, iş insanı, memur, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, emekli, işçi, kadın platformu üyesi, hemşehri dernekleri ve vakıf yöneticileri gibi toplumun her kesiminden insanlar ile birlikte kurduk. Düğmemizi en baştan doğru iliklemeye çalıştık.

“KIZILAY ORTAK DEĞERİMİZ”

Kızılay köklü bir geçmişi bulunan, ülkemizin ortak bir değeri. Kan bağısını çok önemsiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 1 ve 2 Haziran tarihlerinde saat 12.00 ve 18.00 saatleri arasında Başiskele sahile bekliyoruz. Hedefimiz 1041 ünite kan” dedi.

İŞTE BAĞIŞ KAMPANYASINDA KURA USULÜ DAĞITILACAK HEDİYELER:

41 adet Kocaelispor forması

30 adet 500 TL’lik akaryakıt çeki

10 adet Futbol topu

20 adet 500 TL’lik market alışveriş çeki

10 aile için Başiskele Belediyesi Antik Köfte yemek fişi

10 aile için Lastik İş Kafesi’nde kahvaltı fişi

10 adet Kaşı-beyaz kitabevi kırtasiyede geçerli olacak 500 TL çek

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber