Bayraksız ev kalmasın

Cumhuriyetin 100.yılının kutlanacağı 29 Ekim'e günler kalırken; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından Kocaeli halkını bayrak asmaları için çağrı yaptı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından, herkesi bugünden itibaren evlerine bayrak asmaya davet etti. Yavuz, şu mesajı verdi: Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutlamaya hazırlanıyoruz. Her eve bir bayrak kampanyamız başlamış olup herkesin ev ve işyerine bayrak asmasını bekliyoruz" dedi.

SEDDAR YAVUZ KİMDİR?

1967'de Eskişehirde doğan Yavuz, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur.

Sırasıyla Harmancık, Aslanapa ve Güdül Kaymakam vekillikleri, Korgun, Eğil, Dursunbey,Kadınhanı, Siverek, Kemer, Gaziosmanpaşa Kaymakamlıkları yapmıştır. 13 Şubat 2014 tarih ve 5916 sayılı valiler kararnamesi ile Uşak Valiliği görevine atanmıştır.25 Ağustos 2015 tarihinde Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliğine atanmıştır.21 Haziran 2017 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Ordu Valiliğine getirilmiştir. 10 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine getirilmiştir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber