Beklenen indirim geldi! Motorinden müjde

Akaryakıt fiyatlarındaki beklenen azalma, özellikle motorin fiyatlarına yansıdı. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle, Türkiye'de motorin fiyatları gece yarısından itibaren düşüş gösterdi.

Aydın'da motorinin litre fiyatı 42.47 TL'ye gerilerken, İzmir'de 42.66 TL, Ankara'da ise 42.14 TL olarak belirlendi. Bu fiyat düşüşü, motorin fiyatlarının uzun bir aradan sonra 42 TL'nin altına düşmesini sağladı. Brent petrolün varil fiyatı 71 dolara düştü, bu da akaryakıt fiyatlarında beklenen indirimlere neden oldu. Ancak, petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların devam etmesi nedeniyle, motorin fiyatlarında ilerleyen dönemlerde daha fazla değişiklik yaşanabileceği tahmin ediliyor.

GÖZLER PETROL FİYATLARINDA!

Motorin fiyatlarındaki indirimin ardından, dikkatler benzin fiyatlarına yöneldi. Geçtiğimiz Cuma günü benzine 1,83 TL'lik bir indirim yapılmıştı ve şu anda benzin fiyatlarında kısa vadede yeni bir indirim öngörülmüyor. Ancak, petrol piyasasındaki dalgalanmalar devam ettiği için, önümüzdeki günlerde benzinde de değişiklikler yaşanabileceği belirtiliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber