Belge savaşları devam ediyor. Hürriyet de talep belgelerini paylaştı

Nokta TV’ye konuk olan Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir’in alan tahsisi konusunda kendilerine zorluk çıkardığını iddia ettiği belgeleri gazetemizle paylaştı.

Geçtiğimiz akşam Nokta TV ekranlarında yayınlanan ve kent gündeminde büyük bir ses getiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in konuk olduğu ‘Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulmayanlar’ halen konuşulmaya devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, canlı yayınlanan programda Nokta Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Gazeteci Ahmet Akçaalan’ın sorularını yanıtladı.

SADIK UYSAL BAĞLANDI

Gerçekleşen programda Hürriyet, il kongresinden, yaptığı projelere kadar sorulan tüm soruları cevapladı. Hürriyet’in Büyükşehir ile alanların tahsisi nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtmesinin ardından programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal bağlandı.

BÜYÜKŞEHİR 8 BELGE GÖNDERDİ

Fatma Kaplan Hürriyet alanların tahsisi konusunda hep kendilerine bahaneler söylediklerini belirtirken, Sadık Uysal ise ‘Her daim taleplerine cevap verdik” dedi. Bu olayın ardından bugün Büyükşehir Belediyesi gazetemize söz konusu tahsis belgelerini ulaştırdı. Büyükşehir’in ulaştırdığı belgelere göre İzmit Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi’nden istediği yer tahsislerinin 5’i olumlu, 2’si olumsuz yanıtlanmış. Bir talep ise başka yerin tahsisi ile sonuçlanmış.

HÜRRİYET DE BELGELERİ PAYLAŞTI

Akşam saatlerinde ise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de gazetemize Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerini reddettikleri yazıları ve olumlu ya da olumsuz dönülmeyen talep yazılarını gönderdi. Bu olay kent gündemini bir süre daha meşgul edeceğe benziyor.

İşte Büyükşehir Belediyesi’nin red cevabı verdiği yazılar:

İşte Büyükşehir Belediyesi’nin hiç dönmediği yazılar:

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber