Bu hafta hava nasıl olacak? Yağmur var mı?

Kocaelili vatandaşlar yeni haftada hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor, araştırıyor. Peki, önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? Kocaeli'de yağmur var mı? İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Kocaeli'de bu hafta sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Ancak zaman zaman güneş de yüzünü gösterecek. Mevsim normallerinin üstünde seyreden ve barajların alarm verdiği Marmara Bölgesi, bu hafta etkili olacak yağışlı hava ile biraz olsun serinleyecek ve barajlar suya kavuşacak. Peki, Kocaeli'de yeni haftada hava nasıl olacak?

KOCAELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

3 Eylül 2023 Pazar günü Kocaeli'de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen sıcaklık en düşük 22, en yüksek 28 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 92, en düşük yüzde 59 olacak.

4 Eylül 2023 Pazartesi günü Kocaeli'de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen sıcaklık en düşük 20, en yüksek 28 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 88, en düşük yüzde 52 olacak.

5 Eylül 2023 Salı günü Kocaeli'de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen sıcaklık en düşük 21, en yüksek 28 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 91, en düşük yüzde 61 olacak.

6 Eylül 2023 Çarşamba günü Kocaeli'de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen sıcaklık en düşük 23, en yüksek 28 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 94, en düşük yüzde 63 olacak.

7 Eylül 2023 Perşembe günü Kocaeli'de gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen sıcaklık en düşük 23, en yüksek 29 derece olacak. Nem oranı ise en yüksek yüzde 91, en düşük yüzde 61 olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber