Büyükakın İnönü Caddesi esnafıyla buluştu. Müjdeyi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İnönü Caddesi esnafı ile buluşarak ‘’cadde boyunca yapılacak çalışmalarla hem vatandaşın hem esnafın yüzü gülecek’’ dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İnönü Caddesi esnafı ile buluşarak ‘’cadde boyunca yapılacak çalışmalarla hem vatandaşın hem esnafın yüzü gülecek’’ diyerek müjdeyi verdi.

HEM ESNEF HEM DE VATANDAŞLAR...

İnönü Caddesi esnafı ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Büyükakın, hem esnafın hem de vatandaşların daha rahat hareket edebilmesi için kaldırım ve cephe düzenlemeleri yapılacağından bahsederek "bu sadece estetik değil, aynı zamanda işlevsellik de kazandıracak bir adım olacak" dedi.

41Ç'YE DİKKAT ÇEKTİ

Ayrıca esnafın işlerini canlandırmak ve bölgedeki trafiği rahatlatmak adına başlatılan 41Ç ring seferlerine de dikkat çeken Büyükakın, "Bu seferlerle, belediyemizin otoparkından sadece 1 TL karşılığında kalkan otobüsler, her 15 dakikada bir hizmet veriyor. Bu proje, şehrimizi daha yaşanabilir ve modern bir hale getirirken esnafımıza da büyük katkı sağlıyor. Hem halkımız hem de esnafımız bu hattan memnuniyetini bize ifade ediyor" açıklamasını yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

“İzmit, her zaman olduğu gibi bir kez daha büyük bir değişime hazırlanıyor” diyen Büyükakın, bölge halkının ve esnafın projeye verdiği desteğe teşekkür etti. İnönü Caddesi esnafı da çalışmalar için Büyükakın'a teşekkür etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber