Canlı bomba mesajı gelmişti: Valilikten açıklama geldi!

Resmi ve özel toplu taşıma araçlarına gelen "Acilen yolcuları indirin, canlı bomba tehlikesi var." mesajları hakkında Kocaeli Valiliğinden açıklama yapıldı

Kocaeli’de bugün saat 16.20’de kent genelinde hizmet veren resmi ve özel toplu taşıma araçlarına “Acilen yolcuları indirin, canlı bomba tehlikesi var” mesajı gönderildi. Gelen bu uyarı şehirde büyük bir paniğe yol açarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kent Kart firması yetkilileri tarafından kriz masası oluşturuldu. Olayın tedirginliği hala sürerken Kocaeli Valiliği'nden açıklama geldi.

MESAJLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

''Kocaeli’de hizmet veren resmi ve özel toplu taşıma araçlarına "değişik içerikli" mesajların geldiği bilgisi üzerine ivedi olarak Kocaeli Valiliğimizin koordinesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kent Kart Firması yetkililerinden oluşan kriz masası kurulmuştur. Mesajların gerçeği yansıtmadığı, halkı yanlış yönlendirmeye yönelik olduğu değerlendirilmekle birlikte, konu ile ilgili çalışmalar titizlikle devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir''.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber