Cezmi Çiçek: “Kocaeli’de en çok okunan 3 gazeteden biri olacağız”

Şehirde Konuşulmayanlar programında konuşan Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek, “Yılbaşına kadar Kocaeli’de en çok okunan ilk 3 gazeteden biri olacağız” dedi.

Dün yayınlanan Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulmayanlar programında konuşan Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek, Nokta Gazetesi’nin 1. Yıldönümünü kutladı. Çiçek yaptığı konuşmada şehrin Nokta Gazetesi’nin sahiplendiğini belirtti.

“SON 4 AYDA ZİRVEYE ULAŞTIK”

Cezmi Çiçek açıklamasının devamında, “Biz birinci yılımızı bugün doldurduk. Bin okumadan 1 milyon okumaya kadar geldik. Son 4 ayımızda zirveye ulaştık. Bu süre içerisinde ekibi değiştirdik yeni arkadaşlar ile yola devam ettik.

“EĞER TARAFSIZSAN…”

Gazetecilikte şunu öğrendim eğer tarafsızsan, özgürsen, kimsenin baskısı altında kalmadan doğruları yapabiliyorsan, yeri geldiği zaman yaptığın haberden dolayı özür dilemesini biliyorsan, ekonomik bağımsızlığını sağlamışsan, şehir seni sahipleniyor.

“BASIN İLANA İLK BAŞVURU BİZDEN”

Nokta Gazetesi’ni de şehir sahiplendi. Hayal edemeyeceğim, belki 3 sene sonraki hedeflerime bugün itibari ile ulaştım. Yerel internet sitesi olarak ilimizde ilk defa basın ilan kurumuna biz başvurduk. 20 bin tekil, 60 bin görüntüleme şartı vardı. Bunu tamamladık.

“EKİP ARKADAŞLARIMIZ DA HEYECAN VAR”

Allah nasip ederse yakında 16 personel 60 bin giriş, 240 bin görüntüleme başvurusu müracaatı içerisindeyiz. Ekip arkadaşlarımız bu işi canla başla yapıyorlar. Onlar da büyük bir heyecan var. Onların heyecanı beni de heyecanlandırıyor. Gazeteyi iyi bir noktaya getirdik. Yılbaşına kadar Kocaeli’de en çok okunan ilk 3 gazeteden biri olacağız.

YENİ HEDEFİ AÇIKLADI

Arkadaşlarıma koyduğum hedef günde 500 bin giriş 3 milyon görüntüleme. Bu sayıya ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kısa sürede bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Nokta Medya ekip arkadaşlarımıza bana bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber