CHP Gölcük Belediye Başkan adayı Özgür Yılmaz oldu

CHP’de bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında Gölcük Belediye Başkan Adayı da belli olacak. MYK’dan ismi PM’ye giden Özgür Yılmaz’ın aday ilan edilmesi bekleniyor.

CHP’de bugün bir kez daha Parti Meclisi toplanıyor. Parti meclisinden önce gerçekleştirilen MYK toplantısında Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak Özgür Yılmaz’ın ismi PM’ye sevk ediliyor. Parti meclisi toplantısının ardından Özgür Yılmaz’ın ismi Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilecek. Gölcük ve Kocaeli Büyükşehir Belediye meclis üyeliklerinde de bulunan Trabzonlu Özgür Yılmaz, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

ÖZGÜR YILMAZ KİMDİR?

SİYASİ BİLGİLER:

2013 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldu.

• Mart 2014 yerel yönetimler seçimlerinde- Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yaptı.

• Mart 2019 yılında yapılan yerel yönetimler seçimlerinde 2. Dönem Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yaptı.

STK BİLGİLERİ:

• 2001 yılında meslek örgütü TMMOB Ziraat Mühendisleri Odasına üye oldu. 2005- 2015 yılları arasında TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası başkan yardımcılığı, 2017 yılında TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası yönetim kurulu başkanlığına seçildi ve 1 Aralık 2023 tarihinde görevimden ayrıldı.

Meslek örgütünde bulunduğu süreçte ZMO üst kurul delegeliği ve TMMOB delegeliği yaptı.

• Gölcük ve Kocaeli Trabzonlular Kültür Dayanışma Derneklerinde yöneticilik yaptı.

• Gölcükspor kulübünde yöneticilik yaptı.

EĞİTİM BİLGİLERİ:

• Üniversite eğitimini 1994 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarım Ekonomisi bölümünde başladı ve 1998 yılında mezun oldu.

• Lisans eğitimim öncesi 1993 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun oldu.

AİLE VE İŞ BİLGİLERİ:

• Ares Proje ünvanlı, Tarımsal Proje-Mühendislik-Danışmanlık alanında faaliyet gösteren kendisine ait firmada meslektaş ortağı olarak çalışıyor.

Özgür Yılmaz, Arzu Hanım ile evli, Başak ile Ahmet Barış olmak üzere iki de evladı bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber