CHP Kocaeli’de dört ilçe belediye başkan adaynı belirledi. İşte o isimler

CHP’de flaş gelişme. Hürriyet İzmit’e aday olduğu, üç ilçede daha partinin adayları belli oldu.

Yerel seçim öncesinde partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP’nin bugünkü merkez yönetim kurulu toplantısından partinin Kocaeli’deki dört belediye başkan adayının ismi çıktı.

HÜRRİYET İZMİT’E

Edinilen bilgilere göre nereye aday olacağı merak edilen İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, partisi tarafından yeniden İzmit belediye başkan adayı olarak gösterildi.

KARTEPE’DE MERTTÜRK

Başkan hürriyet İzmit adaylığını yanı sıra CHP üç ilçede daha aday belirledi. CHP’nin kadın adaylarla yarışacağı bir diğer ilçe Kartepe oldu. CHP Kartepe ilçe Başkanlığı’ndan belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Nilay Merttürk partisinin Kartepe belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

DARICA'DA KADIN ADAY

CHP’de kimin aday gösterileceği merak edilen ilçelerden biri de Darıca'ydı. CHP’nin Darıca Belediye başkan adayı Gebzeli meclis üyesi Saide Arslan oldu.

KARAMÜRSEL’DE MACERA ARANMADI

CHP Karamürsel‘de yeni bir maceraya atılmadı. 2019 yerel seçimlerinde de partinin Karamürsel belediye başkan adayı olarak gösterilen ve seçimi az bir farkla kaybeden Ahmet Çalık, bu yerel seçimlerde de partinin belediye başkan adayı olarak gösteriliyor. MYK‘dan çıkan kararlar Adaylara iletilirken kısa bir süre içerisinde partinin resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Saide Arslan - Darıca

Nilay Merttürk - Kartepe

Fatma Kaplan Hürriyet - İzmit

Ahmet Çalık - Karamürsel

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber