CHP SORDU: Büyükşehir araç kiralamaya ne kadar ödedi?

Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclisi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Mecliste CHP’li meclis üyeleri araç kiralama hizmeti alımını sordu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclisi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleşen yılın son meclisinde 97 gündem maddesi görüşerek karara bağlanacak. CHP’li meclis üyeleri araç kiralama hizmeti alımını hakkında önerge verdi.

“2019-2023 YILLARI ARASINDA…”

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir önerge hakkında “2019- 2023 yılları arasında kaç adet araç kiralama ihalesi yapılmış olup bu ihalelerde hangi yöntem kullanılmıştır? Her bir ihalenin araç sayısı ve ihale bedeli ne kadardır? 31 Mart 2019- 30 Kasım 2023 yılları arasında araç kiralama karşılığında firmalara ödenen toplam bedel ne kadardır? İhale bedelinin dışında toplam ne kadar fiyat farkı ödenmiştir ?Konular ile ilgili tarafımıza yazılı olarak bilgi verilmesi hususunu rica ederiz” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilgili önergeye yazılı olarak cevap vereceklerini söyledi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber