CHP’li gençler Filistin yürüyüşünde

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, bilanço gittikçe ağırlaşıyor. Tüm dünya ülkelerinden Filistin’e destek gelirken Kocaeli Emek ve Demokrasi Güçleri de, İsrail’i protesto etmek için bugün saat 17.30’da İzmit Belediye Önü İşhanı’ndan başlayarak yürüyüş düzenlendi.

Kocaeli Emek ve Demokrasi Güçleri de, İsrail’i protesto etmek için bugün saat 17.30’da İzmit Belediye Önü İşhanı’ndan başlayarak yürüyüş düzenlendi.

"Filistin Halkına Özgürlük, Ortadoğu’da Barış"

Kocaeli Emek ve Demokrasi Güçleri'nin düzenlediği İzmit Belediyesi İş Hanı önünde başlayan "Filistin Halkına Özgürlük, Ortadoğu’da Barış" yürüyüşüne CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut ve partili gençler katılım sağladı. Öte yandan Kocaeli Emek ve Demokrasi Güçleri'nin Kocaeli üyeleri de Filistin’e yönelik saldırıların son bulması için gerçekleştirilecek olan eyleme çağrıda bulundu.

Filistin halkının yanındayız

Yürüyüşle ilgili açıklama da yapan CHP'li başkan Burak Akbulut, "Tüm dünyada barıştan yana olduğumuzu ve tüm anlaşmazlıkların diplomasi yoluyla çözülmesi gerektiğini bir kez daha vurguluyor, Netanyahu hükümetinin masum Filistinli sivillere yönelik saldırılarını kınıyoruz." ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber