Çiftlik sahibi sitem etti! 26 hayvan telef oldu

Kartepe Rahmiye Mahallesi'nde bulunan adresinde, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldığını belirten bir çiftlik sahibi, koyun, kuzu ve tavuklarını yerde ölü olarak buldu. Bu korkunç manzara karşısında büyük bir şok yaşayan vatandaş, olayın ardından duruma öfkelendi.

Kartepe'nin Rahmiye Mahallesi'nde Mustafa Sivri'ye ait çiftlik, iddialara göre başıboş köpeklerin saldırısına maruz kaldı. Çiftliğin çevresini 1,5 metre yüksekliğinde tel örgüyle koruma altına alan çiftlik sahibi, sabah saatlerinde tellerin parçalandığını ve köpeklerin içeriye girdiğini fark etti.

26 HAYVAN KATLEDİLDİ

Saldırıda 4 koyun, 2 kuzu ve 20'ye yakın tavuk sokak köpeklerinin saldırısı sonucu telef oldu. Çiftlik sahibi, sabah çiftliğe geldiğinde tel örgülerin içinde 8, yol kenarında ise 15 civarında köpek gördüğünü belirtti. Vatandaş, sokak köpeklerinin yarattığı tehlikeden bıktıklarını ifade ederek, "Sokak köpekleri koyunlarımızı yedi, tavuklarımızı öldürdü. Tellerle kapalı olan yere nasıl girdiler, anlamıyoruz. Yolun üzerinde 15 köpek var, telleri parçalamışlar, tavuklarımızı katletmişler," diyerek öfkesini dile getirdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber