“Çok ah aldınız Fatma Kaplan Hürriyet”

İzmit Belediyesi’nden EYT ile emekli olan İsmail Ay tazminatının 2. taksitini henüz yeni alabildiğini belirterek, sosyal medya hesabı üzerinden Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi.

İzmit Belediyesi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emeklilik dilekçesi veren personelin tazminat ödemelerini tamamladığını duyurmuştu. İzmit Belediyesi tazminatların 4 taksitle ödendiğini belirtmişti. Geçtiğimiz Temmuz ayında İzmit Belediyesi’nden emekli olan İsmail Ay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda EYT tazminatlarının tamamlanmadığını iddia etti. Ay yaptığı paylaşımla 2. taksitini zar zor alabildiğini söyledi.

“HAFTAYA ÇÖZECEĞİZ DİYORLAR”

İzmit Belediyesi’nin emeklilerin sorununu çözdüklerine dair açıklama yaptığını hatırlatan İsmail Ay, “İzmit Belediyesi emekli sorunu çözdük diye haber yaptı. Ben de diyorum ki temmuz 14’de emekli oldum daha 2 taksit parayı zor yatırdınız. Bu ay yine yatırmadınız ve gittim belediyeye müdür bey bu hafta çözeceğiz inşallah diyor. Ama ayrılırken konuştuk öyle ayrıldık.

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Bu nasıl bir yönetimdir ‘Bugün git yarın gel’ gerçekten belediyemizin hali çok kötü 4 tane emeklinin tazminat taksitini yatıramamak koskoca İzmit Belediyesi için bir ayıptır. Sizleri Allaha havale ediyorum. Yazık güzelim belediyeyi iş bilmez liyakatsız personellerle doldurarak batırdınız. Batırmaya da devam ediyorsunuz Çok ah aldınız çok Fatma Kaplan Hürriyet” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber