Cübbeli Ahmet Hoca İzmit'e geliyor!

İzmit, ünlü İsmailağa cemaati üyesi ve "Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Hoca’yı ağırlamaya hazırlanıyor. 11 Kasım 2023 Cumartesi günü düzenlenecek olan "Filistin’e Dua Gecesi" programı ile Cübbeli Ahmet Hoca, İzmit'te sevenleriyle buluşacak.

Program, 11 Kasım 2023 Cumartesi akşamı saat 20.00’de İzmit Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Cübbeli Ahmet Hoca’nın katılımıyla gerçekleşecek olan bu özel gece, Hilfu’l-Füdul İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize ediliyor.

TÜM KATILIMCILARA HİTAP EDECEK

Etkinliğin duyuruları, İzmit genelindeki bilbordlar aracılığıyla yapıldı. Programın afişlerinde yer alan bilgilere göre, hanımefendilere özel bir bölüm ayrılacağı bilgisi de verilerek, tüm katılımcılara hitap etmeye çalışıldığı vurgulandı.

FİLİSTİN İÇİN DUA EDECEK

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Filistin konusunda yapacağı duaya ev sahipliği yapacak olan bu etkinlik, bölge halkının manevi desteğe olan ilgisini ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi hedefliyor. Programın, bölgedeki sosyal ve kültürel etkinlikler arasında öne çıkan bir toplanma noktası olması bekleniyor.

DERNEK VE ORGANİZASYON KOMİTESİ İLE İLETİŞİME GEÇİLECEK

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler veya katılım göstermek isteyenler için dernek ve organizasyon komitesi ile iletişime geçilebileceği belirtildi. İzmit ve çevresinde yaşayan halkın yoğun ilgi göstermesi ve bu manevi gecede yer almak için sabırsızlandığı düşünülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber