Cumali Durmuş: Çankaya’ya hazırlanmalıyız

İYİ Parti Büyükşehir Adayı Gencay Yıldıztekin’in proje tanıtımı programında konuşan İYİ Parti GİK üyesi Cumali Durmuş asıl hedefin Çankaya olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay yıldıztekin bugün akşam saatlerinde Kartepe Dedeman Otel’de projelerini anlattı. Proje Lansman toplantısına Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Lütfü Türkkan, GİK Üyesi Cumali Durmuş, İL Başkanı Nusret Acur, İlçe Belediye Başkan Adayları partililer ve vatandaşlar katıldı.

“ÇANKAYA’YA HAZIRLANMALIYIZ”

Toplantıda konuşan İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş yaptığı konuşmada, “Geldikleri nokta Arap seviciliği. Türkiye’de etnik ve inanç temelinde ciddi bir provokasyon var. Türk millet bu tür tezgahlara düşmeyecek kadar akıllıdır. Önümüzdeki çocukların geleceği var. Dün söylediğini bugün unutan iktidar ve dün yaptığını bugün yapmayan muhalefet ile gidecek yerimiz yok. Bu ülkenin vicdanlı yöneticilere ihtiyacı var. İYİ Parti seçmeni kendisinden ziyade devleti düşünen en bilinçli seçmen. 31 Mart seçimleri hayatın sonu değil. Çoğu adayımız yönetebilecek kabiliyette. Türkiye’nin yönetildiği yer saraylar değil. Türkiye’nin yönetileceği yer Çankaya’dır. Oraya hazırlanmalıyız. Bunu doğru anlatabilsek. 13 tane aslan gibi yiğit var. Büyükşehir adayı ve 12 ilçemizin belediye başkan adayları. Güzel sesler duyuyorum. Cenabı Allah çıktığınız yolda muzaffer kılsın” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber